GDPR

Kontaktný formulár 2s2 Sound

Kontaktné údaje prevádzkovateľa a zodpovednej osoby

Maroš Regeš 2s2 Sound
MPČĽ 3175/27
05801 Poprad, Slovensko

IČO: 48189456
DIČ: 1086843296

Kontakt
mobil: 0949 330 295
web: https://www.2s2.sk/
email: 2s2@2s2.sk

Dotknuté osoby  

  • zadávatelia správ v kontaktnom formulári 2s2 Sound na www.2s2.sk

Zoznam spracúvaných osobných údajov

  • meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa, IP adresa
  • príp. iné osobné údaje, ktoré dotknutá osoba sama poskytla v správe formulára

Účel spracúvania:
Vybavovanie správ a požiadaviek návštevníkov stránky, t.j. zadávateľov správ v kontaktnom formulári, napr. správy potenciálnych zákazníkov, obchodných partnerov a pod.

Právny základ spracúvania
Spracúvanie osobných údajov získaných prostredníctvom Kontaktného formulára 2s2 Sound je oprávneným záujmom spoločnosti 2s2 Sound pre jej trvalú udržateľnosť na trhu, a to v zmysle:

  • komunikácie s verejnosťou – poskytovanie informácií a odpovedí zadávateľom správ
  • získavania obchodných príležitostí – prijatie a reakcia na dopyt potenciálnych klientov

Ochrana osobných údajov je v našej spoločnosti 2s2 Sound zabezpečená v súlade s požiadavkami:

  • GDPR (General Data Protection Regulation) – Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej aj len „Nariadenie“ alebo „GDPR“) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov). Platné od 25.5.2018 a účinné od 25.5.2018
  • Zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon OÚ“)  – okrem §2, §5, druhej a tretej časti Zákona (podľa §3 ods. 2 – Pôsobnosť Zákona). Účinný od 25.5.2018.

Požiadavka na poskytnutie osobných údajov a možné následky ich neposkytnutia

Poskytovanie osobných údajov je oprávnenou požiadavkou spoločnosti 2s2 Sound. V prípade, že by dotknutá osoba nesúhlasila so spracovaním osobných údajov na vyššie uvedený účel, nie je možné jej správu zaznamenať v kontaktnom formulári a následne vybaviť.

Príjemcovia / kategórie príjemcov
V závislosti od predmetu správy je jej vybavením poverený majiteľ firmy.

Lehota na výmaz OÚ: do 1 mesiaca po uplynutí nevyhnutnej doby na vybavenie správy zadávateľa.

Prenos osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie: Nevykonáva sa.

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania: Nevykonáva sa.

Práva dotknutých osôb
Dotknutá osoba má právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania, právo namietať, právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky a právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

    Povedali o nás…

    Ozvučenie na stužkovej bolo skvelé, počas programu, aj počas diskotéky. Hudba bavila aj rodičov aj spolužiakov.

    Viktor DJ na stužkovú

    Chalanov som zažil na študentskom plese, kde to skutočne odpálili. Samotná hudba bola zo širokého spektra a hrali aj na želania, pričom bolo počuť, že mixujú za pochodu. Svetelná výbava bola podľa môjho názoru pestrá občas striekali aj dym. Najväčším prekvapením bolo, keď začali rozdávať neónkové náramky… tie fakt potešili :D

    Martin DJ na ples

    Dakujeme za skvelu zabavu, kazdy chvalil, ze bolo uzasne. Ja som spokojna, dopadlo vsetko super.

    Anicka DJ na svadbu

    Chceme Vam podekovat za velmi profesionalni pristup pri DJovani nasi svatby, byli jste vyborni! Dostavame na vas od hostu samou chvalu. Prejeme hodne stesti a budeme Vas doporucovat dale!

    Bara a Ondrej DJ na svadbu

    S DJom na svadbe sme boli veľmi spokojní, oceňujem hlavne vysokú flexibilitu a profesionalitu. Mali sme množstvo vlastných požiadaviek a tie nám boli do bodky splnené. Vrelo odporúčame.

    Petra a Sepp DJ na svadbu