GDPR

Kontaktný formulár 2s2 Sound

Kontaktné údaje prevádzkovateľa a zodpovednej osoby

Maroš Regeš 2s2 Sound
MPČĽ 3175/27
05801 Poprad, Slovensko

IČO: 48189456
DIČ: 1086843296

Kontakt
mobil: 0949 330 295
web: https://www.2s2.sk/
email: 2s2@2s2.sk

Dotknuté osoby  

  • zadávatelia správ v kontaktnom formulári 2s2 Sound na www.2s2.sk

Zoznam spracúvaných osobných údajov

  • meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa, IP adresa
  • príp. iné osobné údaje, ktoré dotknutá osoba sama poskytla v správe formulára

Účel spracúvania:
Vybavovanie správ a požiadaviek návštevníkov stránky, t.j. zadávateľov správ v kontaktnom formulári, napr. správy potenciálnych zákazníkov, obchodných partnerov a pod.

Právny základ spracúvania
Spracúvanie osobných údajov získaných prostredníctvom Kontaktného formulára 2s2 Sound je oprávneným záujmom spoločnosti 2s2 Sound pre jej trvalú udržateľnosť na trhu, a to v zmysle:

  • komunikácie s verejnosťou – poskytovanie informácií a odpovedí zadávateľom správ
  • získavania obchodných príležitostí – prijatie a reakcia na dopyt potenciálnych klientov

Ochrana osobných údajov je v našej spoločnosti 2s2 Sound zabezpečená v súlade s požiadavkami:

  • GDPR (General Data Protection Regulation) – Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej aj len „Nariadenie“ alebo „GDPR“) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov). Platné od 25.5.2018 a účinné od 25.5.2018
  • Zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon OÚ“)  – okrem §2, §5, druhej a tretej časti Zákona (podľa §3 ods. 2 – Pôsobnosť Zákona). Účinný od 25.5.2018.

Požiadavka na poskytnutie osobných údajov a možné následky ich neposkytnutia

Poskytovanie osobných údajov je oprávnenou požiadavkou spoločnosti 2s2 Sound. V prípade, že by dotknutá osoba nesúhlasila so spracovaním osobných údajov na vyššie uvedený účel, nie je možné jej správu zaznamenať v kontaktnom formulári a následne vybaviť.

Príjemcovia / kategórie príjemcov
V závislosti od predmetu správy je jej vybavením poverený majiteľ firmy.

Lehota na výmaz OÚ: do 1 mesiaca po uplynutí nevyhnutnej doby na vybavenie správy zadávateľa.

Prenos osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie: Nevykonáva sa.

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania: Nevykonáva sa.

Práva dotknutých osôb
Dotknutá osoba má právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania, právo namietať, právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky a právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

    Povedali o nás…

    Profesionálny a veľmi kreatívny prístup za dobrú cenu. Zvládli ste to na výbornú, hrali ste čo nás bavilo a zatancovali sme si do sýtosti. Veľmi príjemné vystupovanie a komunikácia. Boli sme veľmi spokojní a páčilo sa nám všetko.

    Martina a Jonny DJ na svadbu

    S DJom na svadbe sme boli veľmi spokojní, oceňujem hlavne vysokú flexibilitu a profesionalitu. Mali sme množstvo vlastných požiadaviek a tie nám boli do bodky splnené. Vrelo odporúčame.

    Petra a Sepp DJ na svadbu

    Ak by sme mali zhodnotiť pôsobenie DJ z 2s2 Sound, bolo by určite pozitívne. Výberom rôznorodých piesní a celkového pôsobenia či komunikácii s ľuďmi. Určite potešili každého z účastníkov stužkovej slávnosti. Spolupráca bola bezproblémová, veľmi ľudská, sú veľmi ochotní a pohotoví. Aj pri istom náhodnom kixe v programe vás určite nenechajú v štichu a vhodne vynaliezavo to otočia na humor. Sú šikovní a je vidieť, že ich táto práca nie len s hudbou ale aj ľuďmi veľmi baví. Pri najbližšej akcii volíme určite opäť vás! Vďaka.

    Lenka DJ na stužkovú

    S DJ-mi som bola spokojná nie len ja, ale celá trieda a taktiež stužkári a rodičia. Za rozumnú cenu nás ich skvelá hudba sprevádzala celú noc. Super ozvučenie a ešte lepšie osvetlenie dodali zábave ten najlepší efekt. Po stužkovej ma každý pýtal kontakt pre svojich známych. Odporúčam každému, určite nebudete ľutovať ;-).

    Janka DJ na stužkovú

    Vo firme 2s2 Sound sú famózni. Dlho som mapoval trh, ale oni sú v pomere cena/kvalita to najlepšie, čo môžete zohnať. Spolupráca s nimi je perfektná. Sú spoľahliví, kreatívni, veľmi zruční vo svojom “fachu”, nekonfliktní a ústretoví. Verím, že s nimi budeme spolupracovať ešte na veľa úspešných projektoch.

    Maťo Ozvučenie, osvetlenie